dating

therapeut verleid jonge schoonheid heerlijke..

Nederlands

pakt geile tiener Kora C. Naomi hard 0 Comments

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, Belgiƫ en Suriname. In de Europese Unie spreken.
thebhutan.info: site over de Nederlandse taal, handige taallinks, spellingtest, Nederlands leren en meer. Ook vind je op deze site een gratis online.
Compleet overzicht van links voor iedereen die meer wil weten van de Nederlandse taal. thebhutan.info is dochter van Startpagina.

Nederlands - Blondje

Standaardnederlands , belangrijkste nationale variƫteiten: Nederlands-Nederlands , Belgisch-Nederlands , Surinaams-Nederlands. Nederlands Zie Geschiedenis van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Tegenwoordig beheersen nog slechts enkele duizenden - voornamelijk ouderen - het Vlaamse dialect. Het heeft sindsdien invloeden van andere talen ondergaan, zoals het Maleis , Engels, Duits en de Bantoetalen. Voor deze vertaling werd een gulden middenweg gezocht tussen alle bestaande streektalen van het Nederlandse taalgebied. In mindere mate hebben ook het West-Vlaams en het Hollands Ingveoonse kenmerken, dialecten die aan de basis hebben gestaan van het huidige Standaardnederlands. Peppa Big - Compilatie 1 (45 minuten) Nederlands
trio pret vingers eigen kutje Eenhet neuken Brooke Haveblondine doet dating wijf mijn wijf