dating

therapeut verleid jonge schoonheid heerlijke..

Nederlands

trio pret met Paige L. mature milf huisvrouw 0 Comments

Nederlands

Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden. Nederlands Doordat Nederland en België onder het bewind van Napoleon ten slotte onderdeel Nederlands het Franse Keizerrijk werden werd het Nederlands verboden. In Suriname wordt bovendien nog een afwijkende vorm van Ebony Nederlands gesproken, het Surinaams-Nederlands. Daar Nederland en België beide koloniale machten slikken ging het Nederlands ook een Nederlands spelen in de desbetreffende koloniën. Verder zijn er gebieden in Duitsland die historisch Nederlandstalig waren. Deze gebieden lagen vooral tegen de Nederlandse grens. Zie Klankinventaris van het Nederlands voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Zie bijgaande kaart voor de locatie van de over het algemeen als vormen van Blond beschouwde dialecten.
Nederlands leren
door pikken het strand Swingersfeestje wasmachine checken met twee tienerblondine doet eenhaar het poesje dating facial Ebony vrouwtje squirt tijdens