dating

therapeut verleid jonge schoonheid heerlijke..

Nederlands

neuken met Dillion Harper Linda S. Samir wordt ontmaagd Porno 0 Comments

Nederlands

De Taalunie is een beleidsorganisatie voor het Nederlands. Wij ontwikkelen beleid, producten en diensten zodat het Nederlands optimaal benut kan worden.
De officiële Woordenlijst Nederlandse Taal (editie van de Nederlandse Taalunie.
Het Nederlands is een West-Germaanse taal en de moedertaal van de meeste inwoners van Nederland, België en Suriname. In de Europese Unie spreken.

Nederlands - legt

Vandaag de dag wonen veel Nederlandstaligen net over de grens in Duitsland. Na twee eeuwen verbod mag sinds enkele jaren wel weer 'Nederlands' onderwezen worden op de basisscholen, echter uitdrukkelijk niet als de Vlaamse streektaal van het gebied, maar als 'vreemde taal'. Maar voor seculiere werken is de benaming 'Nederduytsch' of zelfs kortweg 'Duytsch'. Zie Nederlands in België voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Portaal     Taal. Deze wijziging was eigenlijk bedoeld om ook het Fries een officiële status te geven. Niet aangemeld Overleg Bijdragen Registreren Aanmelden.

Nederlands - gretig het

In de Franse Westhoek zijn de meeste plaatsnamen en familienamen herkenbaar Nederlands. Daarnaast worden er binnen het Nederlandse taalgebied vele dialecten gesproken. Het kaartje "taalgrens door de eeuwen heen" geeft aan in welk gebied er mensen met Nederlands als moedertaal te vinden waren, niet hoe hoog hun aandeel op de totale bevolking was. De Friese en Saksische dialecten hebben op het vasteland het meest onder invloed ervan gestaan. Frankrijk ondertekende echter niet het Europees Handvest voor regionale talen of talen van minderheden en zodoende moeten Nederlands en Vlaams nog steeds wachten op officiële erkenning en bescherming als regionale taal. In Noord-Duitsland worden veel dialecten gesproken die verwant zijn aan de Nederlandse Nedersaksische dialecten. Nederlands
Stelletje heeft sex Natasha Nice pov Eenmilf sjort een pik smeertook piemels dating cockpit van een Poolse truck